Bästa Sättet Att Starta Sin Lördag På

Världens bästa. Blir inte bättre än såhär kan jag säga.. Startar iallafall min lördag med Sh'bam (surprise, surprise). Senare är det tänkt att jag ska hem och träffa pappa så ska han hjälpa till att ta ner allting som hänger på mina väggar innan måndag då tapetseraren kommer.
Kan ju passa på att berätta om största oturen. Fick ett brev igår om tiden jag fått för operation, and guess what? 23 April. Haha kan ju säga att jag blev galet arg.. Det kommer alltså krocka med Justin Bieber konserten vilken inte alls funkar för min del. Så tar min baby före idiot operationen, den får vänta. Ska iallafall upp till sjukhuset och ta blodprover på torsdag, och blev plötsligt nervös. Jag haaaaaaaaaaatar nålar. Så vi får se hur de går med den saken. Skulle göra allt för att slippa denna skit. Ni får iallafall ha en bra lördag fellas!
http://ask.fm/Emmawiesel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!