Påsklov

Insåg en sak när jag läse på Emmas blogg, de är snart April! Det är en galet bra månad, iallafall dethär året, ja ska göra så sjukt mycket roliga och bra saker.
1-7 April - Påsklov
8 April - Tapetsera om rummet
19 April - Nattinne
21 April - Emma fyller 15
23 April - JUSTIN FUCKING BIEBER
26 April - Ison och Fille (världsfesten)
29 April - The House dansföreställning
30 April - VAAAALBORG
I mellan alla dessa saker kommer även de bli varmare, soligare, ja kommer äta massa isglass, ha på mig shorts, träna och nu låter det som jag har ett galet bra liv WAAAAAH.
Idag var jag iallafall i skolan, kom iväg lite sent och cyklade som en galning. Fick massa köldastma på de och trodde jag skulle dö. Kom iallafall fram halvt levande och skolan har rullat på bra med endast 4 lektioner. Efter skolan cyklade jag hem i vårsolen. När jag kom hem gjorde jag krabbelurer och tittade tv. Nu ska jag snart byta om och trampa iväg mot TR för Body Jam release! Har endast gått på de en gång innan (för typ 500 år sedan), så de ska bli galet kul! Celcius kommer verkligen behövas för jag är såhääääär trött.
Skitsamma, vi har påsklov och livet är braaaaaaaaaaaaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!