Sömn

Trött. Så förbannat jävla galet trött att jag knappt själv tror att det är sant. Praoveckan på subway va skitkul och hoppas så hiiiimmla mycket att jag får komma tillbaka dit - så kul var det verkligen!! Och sen denhär veckan nu då, dagis i ankarsrum. - Jag vill dö. Gå upp tidigt som satan för att hinna med bussen och sen resten utav dagen omges av snoriga, äckliga, elaka, skrikande ungar är ingen bra kombo. Var jag verkligen så elak när jag var liten? Är iallafall på en avdelning med 4-6 åringar, va aldrig de. Vill va med små gulliga 1-3 åringar som förra året - det är kul!
Ska försöka hålla ut men vi får se hur de går.. Kanske svårt att inte blir sjuk när dom pussar mig och snorar på mina kläder... Och sen alla prov som kommer att bli nu dirrekt efter praon.. ÅÅÅH vad jag verkligen inte orkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!