1 Juni

Long time no see mina vänner, är uppe på slutspurten nu innan jag snart avslutar min högstadietid. Endast 12 dagar kvar - utav det 7 skoldagar och jag är helt uppe i varv. Idag är det den söndagen den första Juni och jag vet inte om jag ska kalla denhär känslan söndagsångest eller vanlig jävla ångest över att tiden går aldeles för fort, jag snart ska lämna min vanliga skola, inte komma tillbaka dit, gå på sommarlov, börja övningsköra, fylla 16 och börja gymnasiet. Alltså mitt huvud sprängs - bokstavligt talat. Panik.
Har haft ledigt från skolan i några dagar då jag spenderat dom på TR och igår (inatt) inveg jag juni på bästa sätt med Emma och alla människor vi träffade när vi cyklade genom hela staden. Kom hem vid halv 4 inatt då jag somnade som en stock och min dag har spenderats i sängen. Nu sådär på kvällskvisten ska jag ta tag i mitt liv och göra klart mina två sista arbeten innan betygen sätts (en muntlig bokredovisning på svenska och en skriftlig bokredovisning på engelska).
Ska verkligen försöka ta vara på dehär två ynka sista veckorna på högstadiet hur sjukt det än låter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!