1005

Har råkat trilla in i en såndär himla rolig period i livet igen, när mina tankar kör över mig varenda kväll (gärna ibland på dagarna också), allt är sådär upp och ner, humöret är antingen uppe i taket eller nere i golvet och jag nästan hatar och stör mig på precis allt och alla. Förutom det så försöker jag pressa migsjälv till mitt yttersta i skolan och vill göra allting sådär jättebra på alla prov.
Känner att detta kommer bli en jättejobbig vecka, vill egentligen bara ligga i min säng, titta upp i taket och lyssna på deppig musik. Det är var jag vill.
 
Igår hade jag mina allt för bra tjejer, Lisa, Emma, Elin och Frida hemma hos mig och jag bjöd på massor utav nybakade bullar eftersom det var kanelbullensdag. Blev ett par jättebra timmar fyllda med prat och skratt, precis vad jag behövde. På kvällen var även Philip här ett tag och när han gick bänkade jag mig i sängen och tittade på det senaste Vampire Diaries avsnittet då tårarna bara sprutade ur ögonen ända tills jag somnade.
Idag har jag spenderat min dag framför skrivbordet med matteplugg och även lite svenskaplugg. Har nämligen svenskaprov på torsdag och sen tyskaprov på fredag. Inte nog med det är det också min första gymnasiefest på fredag, samhällsfesten. Ser fram emot det som bara den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!