0322

Dagen blev inte alls som planerat med träning och plugg utan istället åkte jag med mina tjejer till Mjölby där vi såg killarnas sista match för säsongen, och även Philips sista match i VIK.
Bion igår var superbra trots att jag var jättetrött. Imorse vaknade jag rätt ridigt, runt 9 då jag gick upp, åt frukost och såg film. Sedan sprang jag upp till hemköp och köpte lite fika och efter det kom Fridas pappa och de andra tjejerna och hämtade mig. Sen spenderade vi ett par timmar i Mjölbys iskalla ishall där killarna oturligt nog förlorade 5-3, men matchen var riktigt rolig att titta på ändå. Efter matchen åkte vi till Max och åt mat för att sedan åka hemmåt igen. Nu har jag tittat senaste Beckfilmen och ska snart sova. Känner mig inte så bra, är väldigt förkyld efter alla dagar i ishallen samt ute eftersom vädret plötsligt blivit jättekallt och tråkigt, så vi får se om jag pallrar mig iväg till skolan imorgon eller inte.
♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!