0929

Torsdag, har varit hemma idag också och morgondagen kommer även den att spenderas hemma. Jävla förkylning. Lina kommer hem imorgon iallafall och henne har jag inte träffat sen veckan innan Kroatien så det ska bli roligt! Iallafall, jag har varit hemma i två dagar och jag blir så otroligt rastlös. Har sovit, tittat serier, lyssnat på podcaster och försökt (FÖRSÖKT) plugga, det går inte. 
Har aldrig varit så sugen på att flytta som jag är nu. Har alltid tyckt att Västervik är en för himla fin stad men för att vara ärlig vill jag bara spy när jag tänker på att jag gått runt i samma lilla stad i 18 år. 18 ÅR!!! Vill bara ta studenten och flytta på en gång!! Har suttit och läst en studentblogg från Lund ett bra tag nu och jag blir så taggad på att bo i studentlägenhet och läsa juridik på rikitgt, inte fan vill jag sitta här och skriva klart mitt samhälls-, filosofi- och psykologiarbete. Men tror det är det som är grejen med mig, att aldrig liksom stanna upp, förstå hur bra allting är och så. Jag tittar alltid framåt och tänker "DÅ kommer det bli bra" men jag tror faktiskt jag skulle må bra att få flytta, men det är antingen knappt ett eller två år kvar. Ska försöka att ta till vara och uppskatta tiden jag har tills dess. 
Kunde inte gå på tjejkvällen ikväll, både på grund av att jag fortfarande inte mår så bra men också för att jag får panik bara jag tänker på hur mycket folk det skulle vara.. Så mamma gick ner och köpte hem ett par skor till mig, ska prova imorgon och se om dom är något att ha kvar. Jag är kräsen. 
Sov gott!
Gammal bild i brist på annat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!