Life's Beautiful

Igår vaknade jag runt 8 (!?!) då jag gick upp, sa hejdå till mamma som skulle till stockholm och sen började fixa mig och äta frulle.. Runt 1 kom Emma hit, vi låg och halvsov i min säng, pratade och sånt. Sen på kvällen gick vi till hemmakväll och köpte cola, chips och godis! Efter det drog vi och köpte pizza, satte oss i soffan, tittade tv, mosade i oss pizza och senare tittade vi OS. Båda låg i matkoma i soffan ett bra tag! Sen satte vi oss i mitt rum, tittade hungerspelen (vi var fett grymma och fattade hur man kopplade in högatalare och bas i datorn..) och efter vi sett den fick vi damp, tog på oss halsdukar runt huvet, dansade karamelldansen, spelade in sjukt snygga videor och sådant.. Sen satt jag och snackade med Anton och Kevin, och vi spelade även massa spel på mobilerna.. Haha! Vi somnade senare runt 3/4. Imorse vaknade vid 12, då gick vi upp, åt frulle och sen landade vi i sängen igen, och där satt vi och spelade ''Subway Surfer'', bästa spelet! Sen drog vi ner på stan ett tag, och jag glömde klart som fan pengarna hemma, så får gå ner och köpa de jag ska ha någon annan dag.. Sen drog Emma hem runt 4. Nu sitter jag här, och har börjat titta på första avsnittet i sista säsongen på oth! Sista säsongen!!! :(
Mamma kommer hem om några minuter och då ska vi äta och sen tror jag att jag drar igång någon film.. Låter helt okej.. 10 Dagar kvar, och på måndag drar vi igång sista sommarlovsveckan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!