Stucken utav en geting för första gången!

Det gjorde ont.. Inte så ont som jag trodde, men ändå.. ont.. Hade ställt alarm vid 10. Vid 11 kom Lisa hit, då åkte jag, Lisa och mamma ut till Skanvik för bad och sol. Där var det stora vågor, så jag och Lisa badade rätt mycket, vi flög upp på klipporna och skrapade upp både händer och knän, men vad gjorde det..? Sen när vi kom upp och skulle sola, blev jag stucken av en geting på armen. Vi åkte hem därifrån runt 3? Sen satte sig jag och Lisa oss i hamnen, snackade och hade det väldigt bra i solen! Sen drog vi till donken och Lisa köpte glass, och sen vidare till godisberget för att jag skulle ha godis! Lisa åkte hem vid 6, och sen dess har jag tittat på simpsons och snackat med folk på viber!

Skitdåliga bilder ifrån idag.. Har kommit på att jag har sämsta hållningen och ser ut som ringaren i nottredam.. Och jag vet, jag SKA börja träna, på riktigt.. Berättar mer om det senare i augusti, fattie fattie på bilderna.. :')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!