I did it just to piss em off

Blir ingen visfestival för mig idag, då jag känner mig satans trött, de är typ höst ute och jag vill bara sitta inne, titta oth/filmer och mosa i mig massa choklad! Ska snart äta lite mat, och efter de ska jag mysa med mig själv.. Om jag får för tråkigt ikväll, som jag fick förra året, så ställer jag mig i fönstret o kastar vatten på folk som får förbi mitt fönster.. Rätt kul det med! Men annars somsagt choklad, filmer, oth hela kvällen!
Men nu till de jag igentligen skulle säga. Jag och mamma åker då till gotland imorgon runt 21, vi ska bo på en gård som mammas kompisar har, som låg på fårö någonstans.. Vi ska blandannat, åka till kneipbyn, in till visby, åka till massa stränder och andra saker.. Har inte en aning om de finns internet eller någonting. Så vi får se om jag överlever en vecka där.. Time will tell!

Google bilder..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!