Spöknatt

Igår (tisdag) på morgonen var jag med Lina på TR och fick vi träningsschema utav en instruktör där. Efter det åkte jag hem och sen kom Lisa hit. Vi låg och tittade tv, pratade och åt middag. Runt 7 gick vi ner till mejeriet där vi träffade Sara och Chandni och skulle gå på spöknatten där. Jag fegade ur totalt efter att hört alla prata om hur läskigt det var, och det gjorde jag helt rätt i eftersom alla var vettskrämda när dom kom upp. Och i den gruppen jag skulle gå i med Lisa, Sara, Chandni, Amel och Kevin hade dom haft sönder en ''vägg''. Bra jobbat! Men jag satt iallafall där uppe och pratade med en massa folk som befann sig där. Jag och Lisa drog oss hem runt halv 12 och sen somnade vi direkt. Imorse vaknade vi runt 10 och vid 13 var vi nere på ginger och brunchade med hennes pappa och syster. Sen gick vi på stan ett tag och sen hem till mig igen. Hon åkte sen runt 5. På kvällen åkte vi och tränade ett välbehövligt pass och en timme i gymmet. Fett skönt. Imorgon ska jag träffa Jenny och sen träna på kvällen. Helbra!
Väldigt tråkigt inlägg, är skittrött och nu ska jag sova. Har bara stannat uppe och tittat på de nyaste avsnittet att Portkod 1321. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!