Det Kommer Vara Som Han Aldrig Existerade I Min Värld

Igår efter skolan drog jag och Lisa hem till henne och käkade lite mat och hon packade, sen cyklade vi hem till mig. Där låg vi och bara tog de hur lugnt som helst till klockan slog 18 och då gick vi först till hemmakväll och köpte godis och sen till accapulco och köpte pizza. Runt halv tio mötte vi Nils och Arvid vid hemmakväll då vi drog hem till Arvid där vi spelade fifa, som jag förövrigt var rätt bra på! Haha, och tittade lite film. Runt 12 cyklade vi hem igen då Lisade somnade direkt och jag satt uppe lite längre.. Idag vaknade jag utav att jag knappt kunde andas, kul att vara sjuk tycker jag. Döddödö jävla äckel förkylning!! Iallafall så har vi inte gjort mycket alls idag, hon drog hem runt 5 då jag städade mitt rum och duschade. Nu tänkte jag försöka sova för att jag förhoppningsvis känner mig bättre imorgon.. 2 veckor kvar tills höstlovet och det känns hur jävla bra som helst!

För ungefär exakt ett år sen. Den 24 Oktober är det äntligen dags igen att både klippa och färga håret, men jag vet som vanligt inte hur jag vill ha det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!