0802

Igår va jag somsagt på SFO med blandannat Philip, Vilma, Gabriel, David, Adam och sen kom de en hel del flera. Efter de åt jag och sen vid 9 någongång frågade Philip om jag kunde sova hos han så mamma skjutsade dit mig. Vi tittade 2 filmer och somnade runt 3.
Imorse vaknade vi vid 9 och var ensamma hemma, vi tittade en till film och sen satte min hemmafru igång med att göra mat haha. Så vi åt lite och vid 2 kom mamma och hämtade mig så då drog jag med mamma och Lina till händelöp. Sjukt bra dag.
Imorgon ska de även då va skitbra väder så ska ut tidigt och sola+bada hela dagen, på kvällen ska jag träffa Philip så tror ja vi ska sova här också eftersom han åker på ett till läger nu på måndag. Nu ska jag äta bästa chokladen och titta världens bästa greys, poss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!