Ge Mig Något Som Tar Mig Någonstans

Igår hängde jag med mina två tjejor Emma och Lisa. På dagen var vi en sväng på stan, fikade osv och på kvällen var vi hemma hos Emma och gjorde scones. Under kvällen satt vi på hennes altan, mös, spelade kort och snackade skit (sorgligt men sant, ja). Lisa drog hem vid 10 och nångång runt 11 drog jag och Emma och badade vid nåns brygga. Skitläskigt och svinigtkallt. Efter det drog vi hem till henne igen och tittade peterpan innan vi somnade.
Imorse vaknade vi runt 10 då vi gjorde en bra god frulle, blåbärs/banan smoothie och macka med rumpa på - haha. Sen kom mamma och hämtade oss då vi åkte till händelöp och badade. Runt 4 var jag hemma igen då jag åt mat och fixade lite, sen träffade jag Emma på bion vid kvart i 6.
Nu ska jag bara titta nån film och äta godis. Saknar skolan och har sommarlovsångest över att inte ha hunnit med allt jag vill - känns bra. Saknar min klass, saknar att ha massa fina människor runt om mig, saknar min pojke, saknar mina vänner, saknar allt. Jag är en jobbig människa, japp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!