Julafton 2013

Sådär, då var snart julafton 2013 avklarad.
Min julafton har varit en utav de sämre faktiskt. Startade dagen med att skypea med familjen Skaro som befinner sig i Thailand och efter det tappade jag min Iphonie i toan. Fyfaaaaaaaaasen va irriterad jag har varit hela dagen, endast på det och mig själv. Så större delen utav dagen har gått åt för att leta efter vart jag kan köpa den billigaste Iphone 5s. Eftersom jag köper alla mina saker själv så är jag jättenojig över att de kostar över 6000 spänn.. Men vad gör man inte för Iphone.. Så ska lämna tillbaka både min Peak jacka och mina uggs med en tår i ögat, vill jag ha dom nästa år igen ska jag köpa dom då men eftersom de inte verkar bli någon vinter (peppar peppar ta i trä) känns de onödigt att ha dom här ifall att jag ändrar smak tills nästa vinter. Så på lördag ska troligtvis jag och mamma åka till Linköping för att köpa mig en Iphone 5s så att jag har en mobil tills nyårsafton i varjefall..
Annars har dagen varit bra. Vi har varit hos mormor och morfar ett tag, pappa har varit här, vi har ätit god mat, tittat lit tv, skypat med Lina och haft det väldigt mysigt. Nu taggar vi nyårsafton om en vecka!!!!!
Nu ska jag titta film och försöka hålla mig vaken så länge jag kan för att imorgon ska jag jobba natt! Ska bli superkul!
Bilder från förra året, kommer ihåg de som igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!