Destination Happiness

Jag förstår verkligen inte dethär. Trodde inte att dethär kunde förstöra mig helt.. Och det kan inte bara vara det. Det måste blivit allt på samma gång och jag visste inte ens att det händer. (Om det jag skrev förut ens är en mening, vilket inte är väldigt troligt). Det är inte meningen att ni ska förstå, för det gör inte jag heller. För några dagar sen då jag knappt ville äta, sova, vara vaken eller prata googlade jag på ''Hur man raderar sitt korttidsminne''. Hur sjukt är inte det? Haha allt är så galet fel. Allt var galet fel, för jag tänker glömma det. Försöka glömma, så mycket jag bara kan.
 
Var iallafall i skolan idag, vilket var bättre än förväntat. Jag fick garva och ha kul på första gången på väldigt länge som det kändes. Nu har jag prov varje dag fram tills helgen och imorgon ska jag till läkaren. Wooooop grym vecka!! Idag ska jag troligtvis ändast plugga, om jag inte får för mig att gå upp till gymmet såhär när det är Sibiriskt väder ute. Svinkallt..
Förövrigt måste jag bara dela med mig utav den bästa kombon någonsin. Jordnötssmör och nutella! Sååååå hiiimla goooooottt! För att jag även skulle iallafall få tro att jag var nyttig en liten del utav dagen har jag apelsin och passionsfrukt, men ingenting slår det förstnämda. Namnamnam.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!