Nyårsafton

Åt allderles förmycket mat tillsammans med mamma,pappa,Lina och Adam på kvällen. Sen skjutsade mamma mig till Lisa. Där var vi två ensamma hemma, så vi satt först och pratade med varandra och sen dansade vi wii dance 4 i en evighet. Efter det var vi helt slutkörda och då satte vi oss och pratade lite mer. Sen pratade jag med några killar i falköping som hade fått i sig lite för mycket att dricka.. Men det var kul det också.. :') Vid tolvslaget gick vi ut och tittade på raketerna och smsade + ringde en massa folk. Sen gick vi in igen och tittade Magic Mike, med Channing Tatum. Vi förstod ingenting men vi tittade iallafall.. Vi somnade runt 4. Idag vaknade jag vid 1, då gick vi upp och åt frukost och sen tittade vi en till film innan mamma kom och hämtade mig. Nu har jag ätit middag, tittat paradise hotel och ätit oreoglass.. Namnamnamnamnam!

Tycker även att min bebis längst till vänster kan ta och komma hem ifrån thailand nu även om hon var jättesöt och smsade mig igår.. Haha saknar dig ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!