Visdag 2

Åt en himla fin middag igår hemma själv innan Lisa och Emma kom och gjorde mig sällskap. Efter de träffade vi Marcus och Enis och gick hem till Pierre, dit kom även Nils. Vi satt ute på hans balkong till klockan 22, då vi gick ner till stan. Blev ändå en rätt seg kväll haha, vi gjorde inte så mycket utan gick mest runt och pratade med folk. Träffade en trevlig 17 årig kille från Åtvidaberg vid namn Gustav, han tyckte vi om. Jag och Emma drog upp till mig vid 24, vi åt mat och kollade film och somande senare runt 2 eller 3.
Idag har jag och Emma suttit ute och solat i det fina vädret hela morgonen, fick mig en lite bättre bränna än förut iallafall.. Hon drog hem vid 3 då jag duschade och åt lite lunch. Nu ska jag titta bigbrother och vänta på att mamma och Lina kommer hem så vi ska grilla förhoppningsvis. Tror jag hoppar över sista visdagen faktiskt, kallt och en förjävlans massa barnfamiljer och fyllon sammanfattar jag de andra två dagarna.
 
Massa bilder från Pierres balkong från gårdagen I Flashmob på stan I En vattenslang är bra att ha på gården för att överleva när det är 30+

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!