Senaste Dagarna

Torsdag 6/6:
Hade satt larmet på 9 för att hinna upp och duscha. Sen cyklade jag iväg till Lisa (första dagen utan mössa och det vart galet varmt ute). Vi var iallafall ute och fota, köpte glass och satt ute på hennes altan ett bra tag. Sen åt vi mat och sen trampade vi hem till mig där vi även sov.
 
Fredag 7/6:
Hade larm vid 8 då vi vaknade, sen åkte vi ut till toven med Lina och Adam. Det var typ 24 grader och livet var galet bra. Fick mig lite bränna också, välbehövligt. Sen drog vi hem runt 4, och då duschade jag. Vid 7 någon gång träffade jag Lisa, Nils, Arvid, Marcus, Gustav, Pierre och Enis varann på korpa där vi var ett tag. Sen skulle vi åka hem och då blev de kaos. Pierre blev påkörd med moppen utav en bil (1 till akuten), så cyklade vi vidare och sen var Lisa smart nog att ramla (2 till akuten). Så då drog jag, Nils, Arvid och Marcus hem till mig. Dom drog runt 00:40, då jag somnade som en sten.
 
Idag, ska jag inte göra mycket alls. Äta, sova och slöa är planerna just nu, låter bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!