Ute I Skogen

Har spenderat 1 natt ute i Lisas stuga med mina 2 bästiezzzz. Vi har haft det skitbra, spelat sjukt mycket kort, ätit mat, tittat tv, badat, tagit kort osv. På natten innan vi somande var vi även skiträdda och alla tre höll på att kissa på sig och vi övervägde att ringa 112 (haha Emma..). Igårkväll kom även Nils och Pierre ut på sina moppar och höll oss sällskap innan dom drog vid 12. Bilder kommer när Emma känner att hon orkar att skicka dom till mig, men har några få mobilbilder.
Vi kom hem därifrån runt 3 idag, sen duschade jag + åt mat. Vid 18 var jag nere vid biostaden och träffade Emma, därefter såg vi på After Earth. Jaden är så jäääääävla snygg, jag avled. Filmen var rätt så bra, trodde den skulle varit bättre men den var bra iallafall för Jaden var med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!