1305

Igårkväll och natt gick min hjärna i 120. Låg och tänkte på allt och ingenting och kunde verkligen inte sova förns runt 2. Vaknade vid 10 över 6 och kände att världen inte var med mig idag heller... Var dyngtrött och hade ont i foten. Fick iallafall skjuts utav Lina till skolan så jag skulle kunna ta med kryckorna, så skolan har gått hyfsat bra. Galet skakigt i armarna att hoppa till och från uppat dock haha.. Hade engelska muntligt som gick åt helvete hahahahahhaha, fyfan. Orden bara mosade ihop sig i käften på mig och jag ville bara springa ut ur rummet och dö.
 Nu har jag ätit mellanmål och ska inte göra a shit. Imorgon har vi lagdag på löga, men det ska regna och jag kan inte ha skor på mig än för de gör cp ont, så kommer troligtvis inte kunna va med...
Livet är på topp.
I'm afraid to be happy, because everytime i'm happy, something goes wrong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!