2605

I fredagskväll åkte jag hem till Lisa och var där hela kvällen med henne, Marcus, Pierre, Gustav och Nils. Igår vaknade jag supertidigt och sen var jag på TR runt 11 och körde Sh'bam maraton. Det var sjuuuuuukt kul, Sh'bam är bland det bästa jag vet, och att köra det i 1 och 1 halv timme är bara så galet bäst! Blev så trött att jag trodde jag skulle spy. Efter det åkte ja fort hem och duschade fort som satan, och sen vid 3 gick jag ner med mamma och pappa till stadsparken och tittade+fotade när Lina och Adam gick balen. Tog över 800 bilder så jag kommer lägga upp några här. På kvällen åt jag godmat med mamma och tittade på The Blind Side.
Idag är de cp dåligt väder och jag ska bara vara inne och titta greys hela dagen. Ska även skriva upp en packlista till när jag och klassen ska ut och vandra + sova i tält på onsdag-torsdag. Och nu kom jag även på att jag har tyskamuntligtprov på tisdag, så ska plugga lite på det också! Till de lite senare ikväll blir det Wallander och rabarberpaj + ben&jerrys.
Bra söndag, ja ja ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!