Haters Gonna Hate, Potatos Gonna Potate

Bästa rubriken ever.
Kom in till sjukhuset runt 7, då satt vi och vänta ett tag. Sen fick jag ett eget litet rum där jag fick byta om osv. Sen fick jag svälja 3 stora tabletter (som jag hatar) och sen en döäcklig shot haha.. Runt kvart i 8 rullade min säng iväg till ett annat rum där jag fick in en nål i armen, sen rullade vi vidare till operationsrummet. Där fick jag träffa en narkosläkare. Där satte dom på mig en sak på fingret som höll koll på andning, konstiga klister saker på magen för att hålla koll på hjärtat, en såndär sak runt armen som mäter puls och dropp i armen. Efter ett tag sa dom att jag skulle få sova nu och jag fick ensåndär mask nivet tryckt mot näsan+munnen. Skitläskigt för man får känslan utav att kvävas. Där fick jag lite gas för att bli drogad haha.. Och sen sprutade dom in narkos sak i armen och jag somnade. Vaknade upp i ett annat rum och mamma sa att jag skulle sova så de gjorde jag. Vaknade efter ett tag igen då jag var förbannat kissnödig så gick på toa, woooooooow va världen snurrade då kan jag säga. Kom tillbaka till sängen åter igen och var sjukt trött, låg och skakade som fan utav medecinerna. Senare fick jag komma tillbaka till mitt lilla rum, äta lite och sen byta om och gå hem runt 12/13?
Sen dess har jag sovit och ätit glass, mår efter allt väldigt bra och har inte så ont som jag trodde. De megastora bandagen är dock sjukt söta...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart har du opererat dig och varför ?

2013-05-07 @ 22:36:22
Postat av: Felicia

Varför opererade du dig? :(

2013-05-08 @ 09:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!