Shorts Premiär

Galet bra väder idag, så finally åkte shortsen på utan tights!
Igår var jag i skolan, och efter de åkte jag hem och satt på balkongen ett tag, tills jag tyckte det blev för kallt (men egentligen var det mitt pyttelilla tålamod som tog slut, det var för tråkigt..). Senare på kvällen åkte jag ut med mamma och Lina och åt pizza, mys.
Idag har jag då haft studiedag, vaknade skittidigt.. Sen träffade jag mina girls och vi gick upp till stadsparken och spelade lite minigolf, jag förlorade rätt så bra för jag är helt ärligt skitdålig. Efter de gick vi ner till stan och köpte glass, jag provade denhär nya ''Ice Coffee Moccachino''. Den var dögod. Sen gick vi hem till mig och har suttit och lyssnat på musik på balkongen, galet varmt där.. Nu ska jag inte göra någonting tills ikväll då jag ska äta halloumisallad, som jag förövrigt tjatat om hela kvällen. Sen ska min boyfriend dansa på tv, så det ska jag inte heller missa.
Ni hittar mina babes bloggar HÄR och HÄR. Sen får ni hemskt gärna klicka HÄR också c:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!