1118

3 bilder från i lördags, 1 ifrån idag.
Och så var det måndag igen. Gissa vem som har kvar plugg att göra fast jag höll på hela dagen igår? Åh va jag är glad. - Nej.
Iallafall. Idag var jag och halva klassen på bryggaren och målade självporträtt. Det kanske inte direkt va bland det bästa eftersom en sämre människa i bild än mig är fanemig svårt att hitta. Men det gick iallafall hyfsat. Kom hem runt 14:40 efter att ha stått och pratat med Wilma ett tag. Sen dess har jag tittat massa bloggar osv. Nu ska jag äta och sen ska jag kolla Paradise Hotell som börjar vid 22:00 ikväll SÅÅÅÅÅÅ BRA.
Imorgon har vi studiedag och den ska jag ägna åt att plugga teknik och kemi och på kvällen+natten så ska jag och mina girls ut och titta på ''the Hungergames night''. Ska bli skitkul men inte lika trevligt att gå till skolan på onsdag efter att ha sovit i max 3 timmar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!