Gårdagen

Älskar er ♥♥
Igår va en faaantastisk kväll. Vid 6 cyklade jag iväg till Lisa och vi cyklade till högö  och köpte lite läsk. Därefter åkte vi till Hanna där hon, Felicia, Alma, Evelina, Mickis och Annie befann sig. Där dansade vi och höll oss tills klockan slog 9, då fick vi oss en trevlig promenad bort till VO (själva promenaden påväg dit kan ha vart de roligaste någonsin). På VO träffade vi Kevin, Simon, Måns och Pierre, så med dom gick vi till corner och åt pommes och sedan vandrade vi vidare i stan. Tillslut hamnade jag, Felicia, Simon och Måns på piren där vi satt och pratade om allt möjligt till klockan blev halv 1 och dom följde mig hem. Väl hemma somnade jag direkt.
Hade en aamaaaazing kväll med världens bästa människor, jag var glad och livet var bäst (vilket det fortfarande är). Vet inte vad det är med mig alltså men allt är sååååå bra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!