Till huvudstaden över helgen

Lediiiiig så jävla skönt!!
Idag gick jag inte till skolan förns klockan 10, så missade de två första lektionerna. Efter de var dom 4 återstående lektioner väldigt långa, kalla och uttråkande (alltså en precis vanlig torsdag). Efter skolan skyndade jag mig hem och nu sitter jag i sängen och har typ 4 lager kläder på mig - kallt.
Imorgon åker jag och Wilma till huvudstaden över helgen, ska bli skitroligt. Imorgon ska vi på någon föreställning på Göta lejon, på lördag ska vi shoppa och på söndag ska vi på hälsomässan. Hur mysigt som helst och att vi ska äta hotellfrukost är typ det bästa med hela trippen.
Så nu ska jag göra klart min bokredovisning + skicka in den och sen ska jag bara se fram emot en bra torsdagskväll och en ännu bättre helg! Ska försöka ta lite bilder och kanske en och annan video, pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!