The Last Song

Måste bara skriva detta här för att få det ur mig och sen bara släppa det.
Förlåt mitt undermedvetna att jag inte litade på dig under sommaren, det var dåligt gjort av mig. De borde inte gått så fort som de gjorde och de visste jag också med blev kär, väääldigt mycket kär. De var galet dumt gjort eftersom jag egentligen visste att båda ska vara helt säkra innan man gör något sånt. Gör inte samma misstag som jag..
Att ha en pojkvän man älskar är bland det bäääääästa som finns, har varit glad varenda sekund. Men hade jag vetat att det bara skulle hålla i 3 månader innan hans känslor försvann, hade jag hellre bara haft honom som en vän ifrån början till slut. Det skulle spara så mycket tid, känslor och ledsenhet att det andra inte är värt det. Speciellt efter att som hände i våras, åh var jag skulle vilja slippa allt sånt.
Men nu blev det som det blev iallafall och inte mycket att göra åt det nu. Känner mig bättre för varje dag och kommer släppa allt nu, det är onödigt att hålla fast taget om någon som inte gör det tillbaka. Tänker lägga all tid på plugg, träning och saker som gör mig glad från och med nu. Jag älskade/älskar verkligen Philip, och att ''gå vidare'' efter drygt en vecka kanske känns jättefort och hur känslokallt som helst men jag har varit där nere, så långt ner att jag knappt ville existera längre och jag tänker inte hamna där igen. Så jag släpper han och går vidare för det finns inte mycket annat att göra. 
Done.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad menar du med gör inte något sånt som båda måste vara helt säkra på, har du tappat oskulden?

Svar: Nej menade inte det. Menade att båda skulle vara helt säkra på att man verkligen gillade varann, så det förhoppningsvis inte skulle bli såhär att det tog slut efter 3 månader..
Emma Wiesel

2013-10-27 @ 23:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!