Update

Prao på Subway
Subway mat varje dag i en vecka I Guldkantssallad för en vecka sen till middag.
Hos Pierre förra helgen.

Philips söta katt I I Väntan på bussen.
På lunchrasten för att klara av småungar på dagiset I Nomnomnom.
 
Sådär, nu fick ni lite bilder ifrån dessa två praoveckor.
Igår var det sista dagen på dagiset, det var sååååå skönt. Har haft ont i huvudet varje dag i en vecka pga att barn skriker förbaaaaaannnaaaaat mycket. (Bra mycket mer än på avdelningen med småbarn jag var på i våras..). Kom hem runt kvart i 4 då jag duschade osv. Vid 8 kom min prins till mig och vi tittade på idol och mös hela kvällen tills han åkte hem igen runt 12, somnade som en sten dirrekt efter. Imorse vaknade jag vid halv 10, har inte gjort någonting alls efter de förutom att fixa iordning mig och titta greys.
Lina kom även hem idag, efter precis en månad i Norge utan någon framgång på jobbfronten gav dom upp och kom hem. Så det är bra på sitt sätt.
Nu ska vi äta och sedan ska jag försöka tvinga Lina att skjutsa mig till coop för att köpa naturgodis. Senare ikväll kommer Philip hit och sover. Sååå bra. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!