Gymnasieval, Pluggvecka och Nationellaprov

Skola, skola, skola.
Typ det enda som flyger runt i mitt huvud för tillfället. Igår fick vi en katalog om alla linjer på gymnasiet och den har jag studerat mer än någon annan bok från skolan haha. Nejmen har verkligen läst igenom allting och velar mellan de två ekonoimi inriktningarna. Idag fick vi även veta datumen för vårens nationella prov, så jag blev helt galen och gick hem och letade upp massor utav gamla nationella som jag satt och läste igenom.
Annars då? Jo, 3 dagar utav skolveckan kvar och innan den tar slut ska det hinnas med att följande: Ha 1 stycke tyska prov och 1 so prov, 20 engelska glosor, 1 utvecklingssamtal och 1 skolfoto.
Men vi tar de en sak i taget, imorgon har jag faktiskt sovmorgon till 10:30, vilket uppskattas enormt från min sida. Nu ska jag titta idol, plugga tyska och försöka ha en allmänt trevlig tisdagskväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!