0429

Och så var skolan igång igen efter ett himla bra påsklov. Inte någon större ansträngning att gå i skolan denna vecka pga att vi bara går måndag, tisdag, onsdag och sen har lov de två resterande dagarna. Igår va de hur varmt som helst så låg på balkongen hela eftermiddagen igår, fick lite färg.. Imorgon är de onsdag den 30 April, aka valborg. Går i skolan på dagen - kickar igång med tyska nationella (hahahha) och troligtvis matte muntliga.. Efter skolan ska jag hem lite fort och senare på kvällen iväg till Lisa där vi ska göra mat, efter de ska vi dra vidare på fest. Spår en riktigt bra kväll. Nu ska jag iallafall titta lite vamp och ikväll tror jag att jag ska träna, har inte helt bestämt mig än.

Vecka 18

 
 

Det känns som jag flyger över city nu, som mitt hjärta aldrig någonsin gick itu

 
 
 
Blev en sväng förbi tivolit igår, träffade lite människor och sen gick jag och dessa två hem till mig. Idag har morgonen spenderats på balkongen i solen och nu ska jag försöka ta tag i pluggandet. Inte pepp alls men bara 1 dag kvar innan skolan börjar så tänkte att det kunde vara dags nu..

Påsklov är rätt så bra

Bilder från mobilen de senaste dagarna.
Imorgon är det redan fredag och jag har väldigt mycket panik över skolarbeten jag inte alls tagit tag i och att skolan snart börjar. De dränker vi med film, sömn och roligheter.

Passande


Believe

Kan knappt fatta att det var ett år sen jag och Emma köade ute på en gata i 10 timmar, ett år sen vi frös så mycket att vi höll på och dö och ett år sen en utav de bästa dagarna i mitt liv. Precis helt overkligt.

Standing alone in the middle of a crowded room

Fick syn på kameran som stod nerdammad på en hylla så fick den brilljanta idéen att fota lite. Hade ingen lust att gå ut så jag knäppte ett par få detaljbilder på mitt rum. Himla intressant.

Och min dator är full av bilder som aldrig borde ha tagits

 
 
 
Och så satt vi här, påskafton 2014.
Igår går var en lyckad kväll/natt som startade hos Arvid S och avslutades med fest hos Arvid K. Somnade som en sten i min säng runt 2. Idag vaknade jag runt 10. Har ägnat dagen åt att gå på stan och fika med Lina, duschat och precis ätit påskmiddag med familjen. Just för tillfället har jag hur tråkigt som helst, men hoppas på att något dyker upp under kvällen så jag inte ruttnar bort.
Finfina bilder från gårdagen.

Jag är döende

Helt jäkla slutkörd.
Men tar vi hänsyn till det? Näej. Alla idioter till lärare fortsätter allihopa att sätta in prov, redovisningar och inlämningar dagarna innan lovet, precis som vanligt! Idag gjorde jag iallafall klart sista delen utav NO-nationella, laborationsdelen. Skönt de. Annars roade vi oss med orientering och sen slutade du relativt tidigt. Åkte hem och sov. Imorgon - om jag nu bestämmer mig för att gå väntar det ett svenskaprov och en so redovisning och på torsdag ett tyskaprov. På lovet är jag även tvungen att skriva klart 4 inlämningsarbeten. Taggad? Nej.
 

Nous étions formidables

♥♥♥
 

Dead giveaway


Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig", jag kommer aldrig tillbaka hit igen

 
 
 
Trevlig skolvecka avklarad bestående av plugg, prov, träning och vampire diaries. Igår träffade jag Alfred och vi bakade tårta, himla trevligt det också. Nu idag så startade jag dagen med bodyattack as usual. Ikväll ska jag o träffa tjejorna och äta middag med dom.

0409

Yes, jag tog mig igenom gårdagen och den kändes faktiskt rätt bra! Det var inte lätt, men det var faktiskt lite lättare än jag trodde. Satt inte och grät på bänken iallafall.. Efter 3 nationella prov så tänkte jag, varför inte köra slut på mig själv helt och hållet? Så trampade iväg till TR och körde ett box-pass med Wilma och ett bodyattack-pass själv. Efter det var jag rent ut sagt död. Idag efter skolan har jag varit på Sh'bam, himla trevligt men lite tråkigt att va ensam dock. Har även beställt en avslutningsklänning som jag ber ska sitta bra, har alltid sån panik när det gäller skolavslutningsklänning....
Favorit i repris - 65 dagar kvar!!!!!

Såååå värda 22 minuter, ta er tiden


Precis såhär känner jag mig idag

 
Ber till gud inför morgondagen.

Ibland är jag grym

Okej, första nationella provresultaten och jag är bara tvungen att glänsa lite med dom här på bloggen.
Engelska Hör/Läsförståelse - 98 rätt av 99 möjliga - A
Svenska Läsföståelse - 58 rätt av 60 möjliga - A
Så har gått och varit överlycklig över dom resultaten nu idag, men den glädjen la sig snabbt när jag kom hem efter skolan och satt med över 100 papper och 3 böcker att läsa i (utan att överdriva en gnutta). Så kemi imorgon, kommer inte gå bra alls men vad fan gör de när jag kickade aaaaass på svenska och engelska!??!

Vecka 15


Yeah, the pain fades away but the scar's forever and fate hurts but remember the hope cause things change but the memories don't

 
 
 
 
 
Gårdagen startades med ett sjukt jobbigt bodyattack pass, efter de var jag endast hemma, pluggade och tittade vamp. Åt middag med min kära syster och mammi, efter de gick jag och Lina till hemmakväll och köpte ben&jerrys. Så himla efterlängtat <3333333. Vid 9 tiden bestämde sig jag och Alfred för att promenera, så träffade han. Runt 11 började det regna så vi gick hem till honom där vi stannade tills 1 då han följde mig hem. Somnade först runt 3 efter några avsnitt Vampire Diaries och för många skedar glass.
Imorse vaknade jag vid 11, har ägnat dagen åt att städa rummet och ett pass Sh'bam. Imorgon ska de pluggas, kulkulkul.

Ibland är jag bra

Veckan är avklarad. Fyfan så jag är nöjd!!
Engelska nationella gick hur bra som helst! Eller ja, inga resultat än men det kändes inte totalt kasst iallafall, det är ju huvudsaken! På skriftliga hade vi inget val, utan var tvugna att skriva om hemlandet... Sjukt tråkigt ämne men what to do? Lite tid och fick inte skriva speciellt mycket resulterade i stress in i sista sekund och varenda sida precis proppfull. På muntliga var jag hur nervös som helst, satt och skakade, var tvungen att ta djupa andetag ett antal gånger osv i början men sedan släppte det och jag kände att det gick så bra som de någonsin kunnat gått! Idag skulle jag egentligen haft matteprov, men fick så himla ont i huvudet igårkväll efter Body Attacken så har varit hemma. Har underhållt mitt rastlösa jag med att skriva lite träningsdagbok som ska lämnas in nästa vecka, tittat Vampire diaries och försökt för typ 234567 gången att skriva klart mitt SO arbete om 1980. Helt ärligt, det funkar inte alls. Såååååå jäääääkla tråååååkigt!!!
På tisdag "laddar" vi på Ludvigsborgsskolan upp för 3 kemiprov (teori, planering och laboration) jag tänker åt helvete med alla delarna. Känner ingen motivation eller någonting inför de. Vet att det kommer gå skitdåligt oavsett så lägger ingen energi på det alls... Skulle ge allt för att ha biologi istället. Jävla skolverket.
Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag starta dagen på bästa sätt - Body Attack! Det nya passet kickar ass.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!