Ibland är jag bra

Veckan är avklarad. Fyfan så jag är nöjd!!
Engelska nationella gick hur bra som helst! Eller ja, inga resultat än men det kändes inte totalt kasst iallafall, det är ju huvudsaken! På skriftliga hade vi inget val, utan var tvugna att skriva om hemlandet... Sjukt tråkigt ämne men what to do? Lite tid och fick inte skriva speciellt mycket resulterade i stress in i sista sekund och varenda sida precis proppfull. På muntliga var jag hur nervös som helst, satt och skakade, var tvungen att ta djupa andetag ett antal gånger osv i början men sedan släppte det och jag kände att det gick så bra som de någonsin kunnat gått! Idag skulle jag egentligen haft matteprov, men fick så himla ont i huvudet igårkväll efter Body Attacken så har varit hemma. Har underhållt mitt rastlösa jag med att skriva lite träningsdagbok som ska lämnas in nästa vecka, tittat Vampire diaries och försökt för typ 234567 gången att skriva klart mitt SO arbete om 1980. Helt ärligt, det funkar inte alls. Såååååå jäääääkla tråååååkigt!!!
På tisdag "laddar" vi på Ludvigsborgsskolan upp för 3 kemiprov (teori, planering och laboration) jag tänker åt helvete med alla delarna. Känner ingen motivation eller någonting inför de. Vet att det kommer gå skitdåligt oavsett så lägger ingen energi på det alls... Skulle ge allt för att ha biologi istället. Jävla skolverket.
Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag starta dagen på bästa sätt - Body Attack! Det nya passet kickar ass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!