Jullov och jobb

Fick ju då jullov i fredags då jag försov mig och blev skjutsad till skolan av mamma för att hinna. Väl där "minglade" vi med B-klassen innan vi gick till aulan och tittade esteternas julkonsert. Slutade runt 10 då nästan alla tjejer från klassen åkte ner och åt lunch på Subway. Efter det gick jag hem och sov i några timmar för att sen gå ner och börja jobba vid klockan 15. Missade oturligt nog deltas julfest pågrund av det, men var riktigt förkyld så det kanske var lika bra ändå.. Igår gick jag hemma och gjorde mest ingenting. Idag däremot har jag kämpat mig igenom en 5 timmars jobbdag med mensvärk, slagit in mina allt för fina julklappar och ätit middag med hela familjen plus Linas pojkvän.
Imorgon ska jag ner på stan och köpa de två/tre sista små julklapparna, sola med mamma och sen ska jag ta mig ut till Gränsö för att träffa Wilma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!