19 februari 2014

För exakt ett år sen gick mitt hjärta sönder för första gången.
För ett år sen låg jag i min säng, jag ville sova, jag ville sova och aldrig mera vakna. Detta var gången då jag ramlade ner i en stor grop som jag inte hittade ut från på ett långt tag. Jag tappade bort migsjälv och jag var ledsen månader i sträck och mådde psykiskt dåligt.
Någon gång i maj började jag må bättre, bli gladare och jobbade mig långsamt upp tack vare en kille. I oktober var jag ju självfallet ledsen när det tog slut med Philip, men det var verkligen ingenting mot hur de va i februari. Under hösten och julen har allt varit bergochdalbalna, det har alltså gått upp och ner mest hela tiden. Vissa dagar är bätte än andra helt enkelt.
Idag, ett år sen första gången mitt hjärta gick sönder står jag på egna ben och jag är glad. Jag kan nog säga att jag mår bättre och är gladare än jag någonsin vart innan.
Jag har växt, förändrats och blivit sååååå mycket starkare på ett år och de är jag stolt över.
 
Dear boys who broke my heart, thank you for lying and cheating. Thank you for making me feel like nothing because if it wasn't for you i wouldn't have been this strong, and i wouln't have the chance to meet the one.
- Sincerely, the bitch.
Va inte beroende utav någon annan för att kunna vara lycklig, var nöjda med er själva, fuck society och ta ingen skit från andra.
Behöver ni nån att prata med så är jag en jävel på att lyssna och leka psykolog, jag är faktiskt snällare än vad jag ser ut, lovar.
PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!