Ångest

Okej, Sh'bam passet var hur kul som helst med både Lisa och Wilma vid min sida. Påvägen hem började jag och Lisa prata om att nationellaproven drar igång om 2-3 veckor. Ångest. Har ju vart nervös för nationella och stressat upp migsjälv för det sen 7:an typ, och nu blir det så jävla verkligt när det bara är några veckor kvar.
Egentligen fattar jag inte varför jag är så nervös för jag har helt okej betyg och lärarna säger att de inte sänker betyg efter nationella, bara höjer. Men jag är självklart rädd iallafall, onödigt. Förutom natíonella som kommer hålla på ett bra tag trycker vi in massa inlämningar, prov och sådär för att toppa allting. Kul. Så ska man även hålla i träningen och försöka äta bra. Mission impossible känner jag.. Men känner bara "roll with it", allt får gå som det går och bättre än mitt bästa kan jag inte göra. Det viktigaste är att jag mår bra och är glad, dvs inte massa ångest, stress och trötthet (att komma in på de gymnasieprogrammet jag vill är också viktigt, men jag får hålla tummarna.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!