Hatkärlek till denna tiden på året

Hatar verkligen denna tiden på året. December, januari och februari hatar mig och jag hatälskar dom. Har bara blivit så att detta är mina hatmånader. Troligtvis pågrundutav vädret, att precis ingenting händer i denna stad och att jag (slump eller inte) inte vart på topp humör eller mått så bra dessa månader, varken förra året eller detta.
Idag cyklade jag iallafall till skolan, och det var varmt i solen - vår (!!!!!). Fick även hem min fina triangl bikini idag. Den var hur fin som helst! Är dock lite skeptisk på hur den sitter på mig (jävla platfisk, snälla gud gör så fettet kommer till rätt ställen på kroppen, skulle betyda massor) så vi får ser om jag behåller den/försöker sälja den eller skickar tillbaka den. Hoppade även över träningen idag och var istället hemma och pluggade, har gått halvbra så ska läsa in allt några få gånger till, sen ger jag upp!
Imorgon blir de ännu mer plugg, kul.
Jag avlider.

Kommentarer
Postat av: felicia

jag kan köpa den tack på förhand

2014-02-11 @ 19:34:17
URL: http://feliciassecrets.blogg.se
Postat av: felicia

jag kan köpa den tack på förhand

2014-02-11 @ 19:34:17
URL: http://feliciassecrets.blogg.se
Postat av: MATILDA

söt bild XD

2014-02-13 @ 14:02:57
URL: http://matildays.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!