Söndag

Denna helgen var verkligen aldeles för kort. En jävla dag, så kasst det kan bli i princip.. Borde verkligen ta tag i att plugga lite, skriva klart engelskaarbetet och läsa kemi inför muntligt prov på tisdag. Kom nu även på att det är matteprov på onsdag, skit. Idag ska jag iallafall på Sh'bam vid 16, as usual och efter det tar vi tag i pluggandet - förhoppningsvis.
Igår var jag ju somsagt med Arvid, Pierre, Emma och Lisa hemma hos Emma. Vi halvtittade på melodifestivalen, pratade en massa, gick till coop en sväng osv. Trevlig kväll helt enkelt. Somnade runt halv 2 utav någon dum anledning.
Nu är det bara 4 skoldagar kvar till sportlov (kompledigt på fredag från öppenskola igår dårå) ska bli sååå jäkla skönt. Plugga,träna,träna,träna,äta,äta,sova och ta en tripp till Linköping. Längtar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!