1 Januari 2014

Igår kväll var AMAZING.
Kunde nästan inte fått en bättre kväll, allt var såååå kul. Startade kvällen med att äta oxfile med mamma, väldigt gott. Sen skjutsade hon mig till Emma runt 6 där vi peppade och fixade till oss det sista. Vid 8 gick vi hem till Fanny där Alma var. Senare kom även fanny. Runt halv 11 gick vi till Felix där det vankades fest med en maaaaaassa härligt folk. Så hann lära känna en väldigt många nya personer vilket känns helbra! Vid tolvslaget gick vi ner till stan och sen va vi ute till kvart i 3 då Emma och jag gick hem till mig. Vi åt lite mat innan vi somnade som två stenar.
Idag vaknade vi vid halv 3 någongång, hur skönt som helst. Sen dess har vi ätit mcdonalds frukost och pratat om gårdagen. Nu har hon lämnat mig och jag ska inte göra någonting alls på hela kvällen. Inte planerat iallafall.
Bilder och årsresume kommer inom kort.

Kommentarer
Postat av: sara F

Vad fick du för julklappar, kan du visa i en video?

2014-01-08 @ 14:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!