Vecka 27

 
Sådär ja, då var två veckor avklarade på Tjustgården så nu är det bara en vecka kvar. Är ju sämst väder så har inte direkt haft något emot att jobba och tjäna lite cash, inte så att jag missat något.. Jobbet på Tjustgården har iallafall vart rätt så okej, det är rätt segt men det funkar!
Har hur mycket bilder som helst ifrån avslutningsveckan så de kommer upp när jag hinner.

Like a girl

Sevärd.

One direction 14/6

Min mobil dog efter de första låtarna så missade att spela in det bästa tråkigt nog :(
#1D #onedirection #friendsarena


9A


TIDSINSTÄLLT

Yes, och så var min avslutning utav 9:an klar.
Ikväll/inatt har jag festat ute hos Wilma och förhoppningsvis haft en svinbra kväll. Vid 2 kom mamma och hämta mig och Wilma då vi påbörjade våran resa till Stockholm. Vi räknar med att komma fram runt klockan 6 och sätter oss i kön vid 7 där vi sitter och försöker underhålla varandra fram tills insläppet i Friends Arena 16:30. Konserten slutar vid 22:00 då vi ska ta oss till ett hotell och sova. På söndag intar vi grönan och vid klockan 18 beger vi oss hemmåt efter en förhoppningsvis även där, en lyckad helg i Stockholm. På måndag börjar min feriepraktik på Tjustgården och det ska bli jättespännande!
Tänkte bara berätta lite snabbt nu i ett tidsinställt så ni vet vart jag håller hus, vi hörs när vi hörs!
Justin Bieber, Globen, April 2013

Latest


Grundentveckan

Har påbörjat min sista vecka på Ludvigsborgsskolan och idag, slängt 3 års arbeten, papper och annat skit rätt ner i papperskorgen. Kändes helkonstigt men asskönt!
I helgen bjöds de på avslutnings "fest" på korpa för stadens alla 9:or som senare avslutades på Corner och även en annan fest som inte slutade lika bra för min del då jag slog upp ansiktet.
Kommer ha en väldigt hektisk vecka med sjuuuuuukt mycket som ska göras och sen börjar jag jobba på måndagmorgon. Allt ska bli hur kul som helst men jag får berätta och lägga ut bilder när jag har tid hela tiden. Nu ska jag njuta av de fina vädret, mina sista dagar i grundskolan och en sjuk jävla avslutningshelg!!!!
 

Pills N Potions

 
Ayo they could never make me hate you
Even though what you was doing wasn't tasteful
Even though you out here looking so ungrateful
I'm a keep it moving, be classy and graceful
I told 'em it's no friends in the game
You ain't learned that yet
All the bridges you came over, don't burn that yet
Niggas want respect, but niggas ain't earned that yet
Self-righteous, and entitled
But they swearing on the Bible that they love you
When really they're no different from all your rivals
But I still don't wish death on them, I just reflect on them

1 Juni

Long time no see mina vänner, är uppe på slutspurten nu innan jag snart avslutar min högstadietid. Endast 12 dagar kvar - utav det 7 skoldagar och jag är helt uppe i varv. Idag är det den söndagen den första Juni och jag vet inte om jag ska kalla denhär känslan söndagsångest eller vanlig jävla ångest över att tiden går aldeles för fort, jag snart ska lämna min vanliga skola, inte komma tillbaka dit, gå på sommarlov, börja övningsköra, fylla 16 och börja gymnasiet. Alltså mitt huvud sprängs - bokstavligt talat. Panik.
Har haft ledigt från skolan i några dagar då jag spenderat dom på TR och igår (inatt) inveg jag juni på bästa sätt med Emma och alla människor vi träffade när vi cyklade genom hela staden. Kom hem vid halv 4 inatt då jag somnade som en stock och min dag har spenderats i sängen. Nu sådär på kvällskvisten ska jag ta tag i mitt liv och göra klart mina två sista arbeten innan betygen sätts (en muntlig bokredovisning på svenska och en skriftlig bokredovisning på engelska).
Ska verkligen försöka ta vara på dehär två ynka sista veckorna på högstadiet hur sjukt det än låter.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!