0309

I lördags stod fir av Evelina och Fanny på schemat. Efter skolan åkte jag hem direkt och duschade osv. Vid 5 kom Lisa och Emma till mig då vi fixade det sista och åt mat, aka svullade. Sen skjutsade mammi oss till Evelina där ett par stycken goa tjejer befann sig. Under kvällen kom de fler och fler, och det var en så himmla bra kväll!! Skulle egentligen sova där men runt 1 kom Lisas mamma och hämtade Lisa, mig och Emma. När jag kom hem var jag så jäkla trött att jag till och med glömde att släcka lampan. Igår vaknade jag runt 8 typ och kunde inte somna om. Dagen bestod av att läsa, sova och äta. På kvällen kom mamma hem med pizza och tillsammans tittade vi på melodifestivalsfinalen!
Idag är det bara träning inplanerat för min del, ska prova GRIT med Emma, Lisa och Wilma tror jag och sen efter det Sh'bam. Har sjukt ont i min fot sen fredags då jag gick snett så vi får se hur de går med dansen, men det ska nog fixa sig!
Får btw ALLTID fler läsare dagen efter jag varit på fest, så gissar på att det är bilder ni vill se? - Det vill jag när det gäller andra iallafall, så här fick ni en hel hög. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!