Imorgon

Imorgon är dagen då mitt första nationellaprov i årskurs 9 går utav stapeln. Jag är livrädd.
Vad jag har hört så kan lärare inte sänka ens betyg efter nationella, alltså är det egentligen ingen stor grej - men detta känns som att det avgör hela min framtid ärligt. Imorgon börjar vi med svenska - läsförståelse vilket är utan tvekan det jag är bäst på i skolan, men jag är ändå så jääääkla rädd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har iallafall laddat upp med celsius och bananer - bästa. På matten blir det dock choklad, ska sitta och tröstäta och tycka synd om mig själv - men det är ett tag kvar tills dess. Tur det.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg och såg i din beskreatt du jobbar på subway! Kul! Kan du inte berätta mer om det? Hu är fick du jobbet? När jobbar du? Hur mycket tjänar du? Lite sådana saker, skulle vara jätte intressant!!

2014-03-17 @ 09:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!