Skräckveckan

Ja, jag är helt ärligt livrädd för denhär veckan. På onsdag har jag både muntligt och skriftligt i engelska och jag fullkomligt hatar muntliga prov - att det är på engelska och nationellt prov gör det hela bara ännu värre. På fredag har jag matteprov på ett kapitell jag inte skulle kunna förstå mindre på och som kronan på verket så ska även so-arbetet in nästa helg. Sen plussar vi på träning varje dag i veckan på det och jag känner på mig att denhär veckan kommer vara ett rent jävla helvete.
 
I fredags efter skolan åkte jag hem och bakade tårta, sen åkte jag, Lisa, Emma och Hanna ut till Wilma där vi firade henne och även spenderade natten. Hade hur mysigt och kul som helst. Kom hem igår runt 1 då jag duschade osv, på kvällen träffade jag Lisa och Alfred. Idag har varit en vanlig, skön och bra söndag bestående av grit och sh'bam. Nu ska jag dricka te, äta vindruvor och titta The Vampire Diaries (som jag precis börjat titta på i brist på annat) och sen ska jag försöka somna i hyfsad tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!