Subway

Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg och såg i din beskrivning att du jobbar på subway! Kul!
Kan du inte berätta mer om det? Hur fick du jobbet? När jobbar du? Hur mycket tjänar du? Lite sådana saker, skulle vara jätte intressant!!
 
Hej, självklart!
Jag praoade med en kompis på Subway någon gång i höstas, då vi tyckte det var jättekul och både personal och chefen tyckte om oss båda. Någon vecka efter praoen ringde chefen till mig och frågade om jag kunde jobba på lördagen och så började det. Efter det så har han börjat skicka mail med schemat inför varje vecka, och ser man något ledigt pass så är det bara att maila tillbaka till honom så får man det. Just nu är det inte några lediga pass alls, gissar på att det inte är mycket folk som äter på Subway under vintern. Vilket är lite tråkigt. Men sommarjobb är för min del redan säkrat! :)
Jag tjänar runt 70 kronor i timmen, vilket jag tycker är hur bra som helst. Ibland är det hur stressigt som helst, då man kan göra som mig och spilla ut muggar med vatten över kunderna osv.. Värsta jag gjort i hela mitt liv. Men annars, så är det hur kul som helst och man träffar väldigt mycket folk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!