Aktivitetsdagen genom Nikon D3100

27-05-2014

† † †

Självklart saknar jag ofta att ha någon att mysa med (eftersom jag vill ha närhet hela tiden), någon som skickar gulliga sms eller vakna upp i någons famn. Är trött på leka lekar och på omogna personer som man inte riktigt vet vart man har dem så därför känns det skönt att inte dejta någon alls.
Sen måste jag ju även erkänna att det är svinskönt att vara singel. Jag kan göra vad jag vill när jag vill. Om jag känner för att hångla, ja då kan jag hångla med precis vem jag vill. Jag behöver inte ta hänsyn till någon annan, jag behöver inte anpassa mig efter någon annan och det kära ni, det är så jävla skönt. Att vara fri.
- Nicole Falciani

En sommarkväll i maj

26-05-2014 ♥♥♥♥♥♥

Vi lever i en sjuk värld


Vecka 22

 

0525

Vaknade vid 9 när klockan ringde så jag inte skulle sova bort hela dagen efter att ha suttit uppe hela natten och försökt skriva på mitt fysikarbete. Gick upp och åt frukost osv. Lite senare cyklade jag, Lina och mammi ut till löga där vi var ett tag och solade. Vi bestämde oss rätt så fort för att cykla tillbaka hem för att de blåste rätt så mycket, så jag har suttit ute på gården hela dagen och nu, bränt mig rätt så rejält. Ska ju bli asbra väder imorgon också då jag och mina classmates ska ut och paddla, så får smörja in mig med en flaska solkräm typ.. Ska bli rätt kul iallafall, så nu ska jag skicka in mitt klara fysikarbete (unbelieveable) och sen packa iordning saker tills imorgon.

Veckan som varit

Och så var det sjukt efterlängtade vädret här.
Hela veckan har varit hur fin som helst, och jag har spenderat största tiden ute på löga med Lisa och killarna. Känns skitbra med att snart vara klar med hela högstadiet samtidigt som de känns hur läskigt och sorgligt som helst. Det har gått för fort och jag är inte beredd på att bara ha 3 år kvar i skolan. Inte alls. Har iallafall bara kvar några få arbeten att skicka in innan betygen sätts om en vecka. Veckan som kommer blir troligtvis inte allt för ansträngande. På måndag så ska jag och klassen ut och paddla, på tisdag är det aktivitetsdag (minigolf och bowling för min del) och sen är vi lediga både onsdag, torsdag och fredag. Imorgon ska de va skitfint väder så då ska jag ut och sola med sissy tror jag. Nu ska jag tvinga migsjälv att skriva lite skolarbeten, sen ska jag titta film. Myyyyyys!

7


No more worries, rest your head and go to sleep, maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

 
 
 
 
 

Gårdagen

 


Årets första dopp

OCH SÅ VAR NATIONELLA SLUT - för denna gången iallafall. Haha. Kändes så himla bra att göra klart de sista provet för denna årskursen. Inte nog med det så var vädret på topp, jättevarmt och solen sken. Efter en rolig och snabb skoldag så cyklade jag snabbt hem, sen träffade jag Lisa och vi cyklade vidare till Löga. Där hittade vi lite pojkar som vi stannade kvar hos. Dagen bjöd på både bad, sol och lite volleyboll. Efter de kom mamma och Lina och hämtade mig så åkte vi ut och käkade pizza på sandviken. Nu har jag kommit hem och ska senare troligtvis o köpa godis med Lina och Adam så ska vi se film. Imorgon förväntas de solning - kanske även då bad och på kvällen står fest på schemat. Sååå bra!!

Orienteringsdag

Och så var den här, dommedagen. Är det något jag verkligen inte gillar så är det orientering. Det är jobbigt, det är tråkigt och det är helt enkelt inte min grej. Idag var jag och alla andra 9or på våran skola tvugna att cykla ut till skanvik, vilket nästan var tillräckligt jobbigt. Väl där fick man välja en karta, Emma, Hanna och Lisa var smarta nog att ta samma men jag tog en egen - dåligt val. De två första kontrollerna gick bra, letade efter den 3dje  i kanske en halvtimme (okej det är att överdriva, men lång tid iallafall) innan jag kom på att Helena sagt vid starten att den inte fanns. 5an och 6an gick också rätt så bra och sen till sista kontrollen fick jag den brillianta idéen att gena genom skogen. Sagt och gjort tog jag löpet rakt genom skogen som var stenig, igenväxt, träskig och allmänt hemsk. Ska inte ens tala om hur många gånger jag ramlade. Kanske 1 meter från den sista kontrollen tar jag och drar en sjukt fin vurpa och slår ansiktet rätt i en trästock på marken (dvs sjukt snygg faceplant). Gick i mål på säkert sämsta tiden i världshistorien men tog iallafall alla kontroller. Blåmärken och lera i ansiktet har ingen dött av. När jag cyklat hem igen gav jag mig själv tröstpris för sämst genomförda orienteringen någonsin med både mcdonaldsmat och godis. Så välförtjänt.
Imorgon väntas det muntligt mattenationella och sen kör vi de allra sista nationellaproven (SO) på torsdag och fredag. Religion för min del.

Conchita Wurst

Igår var jag för först gången på ett bra tag lite stolt över världen vi lever i. Så himla bra.

0509

Världens bästa låt och min nya favvo, åhja!
Har precis gått igenom en dag bestående av matte nationella delprov D precis som alla andra 98:or i detta avlånga land. Kan inte säga att det gick som smort pga att jag är så efterbliven... Men är ändå på något litet höger rätt nöjd och jag vet att jag kan bättre oavsett hur det går. Nog om det! Har precis slängt i mig lite mat och ska fortsätta min fredagskväll ute hos Majsan med henne, Lisa och Emma. Vi ska svulla och jag är sååååå sugen! Nomnomnom.

0505

Idag är jag pepp och glad, har inte en aning om varför men idag är de en bra dag! Har så himla mycket roligt framför mig, jättefå dagar kvar i skolan och alltså åååååh va allt känns bra!! Guess what? Mitt värsta ämne of all times, tyska - vi hade hörförståelse nationella i det förra veckan och idag fick vi tillbaka resultatet och jag var helt säker på att jag skulle få E, så öppnar jag och jag har fått ett A med bara 3 fel utav 35 frågor. Första gången någonsin jag vart glad över tyska. Nu ska jag plugga lit SO, imorgon så ska jag låsa in mig i mitt rum och plugga matte tills hjärnan exploderar men en dag i taget...

Nödvändig och innehållsrik

Inte alls #lurade


Heaven is too far away, but I'll see you again one day

 
Som jag saknar dig min ängel. ♥

Sundayparty

 
Jag må vara sämsta människan i världen på att plugga, precis hur omöjligt som helst. Mitt "pluggande" slutade som vanligt i danceparty istället, så här får ni 3 bra plugglåtar. Höhöhö. Den första speciellt, den är AMAZING och John De Sohn är ett geni. Så är det.

Vecka 19

 
Yes, som ni ser har jag världens roligaste vecka framför mig (-inte). Bara en massa prov och som att inte de vore nog så är det mardrömsämnet som står på schemat, aka matte. Igår satt jag hela dagen med pappa och pluggade vilket faktiskt klarade upp det mesta, men ska fortsätta imorgon+tisdag så att jag verkligen kan vara lugn när jag sätter mig vid bänken på onsdag. (Okej att vara lugn på onsdag är en överdrift - men kanske iallafall inte lika nervös som om jag inte pluggat någonting). Ikväll så ska jag ägna mig åt att skriva klart mitt förbannade 1980-tals arbete som jag aldrig vill ta tag i och att läsa in en tyska text att kunna utantill inför provet imorgon.
26 skoldagar kvar i 9:an, bara att stå ut.

When you're alone all by yourself and you're lying in your bed, reflection stares right into you. Are you happy with yourself?

 
 
 
 
 
 

Glad och nöjd

Engelska nationellaprovbetygen.

Valborgsbilder

Tattade de två sista bilderna av Emma.

Andra maj

Och där var valborg 2014 avcheckat. Efter skolan åkte jag hem, gjorde chokladmousse och fixade till mig lite fort innan jag cyklade iväg till Lisa. Där gjorde jag, Lisa, Emma och Wilma två rätters - och det blev hur gott som helst. Runt 8 drog vi oss vidare mot Johan där vi tillslut blev runt 45 pers. Blev en helt okej kväll och jag fick hemlängtan rätt tidigt och fick skjuts hem runt 1. Igår var inte jag på topp utan bodde i min säng tills runt 6 då jag och mina tre tjejor gick iväg och såg på bion "The other woman", himla bra film. Idag har jag ingenting planerat, är de inget som kommer upp så ska jag ägna dagen åt att plugga inför mattenationella som startar nästa vecka  (hjälp) och skriva ännu lite flera arbeten...
2 bilder sen gårdagen.

Thought I told you not to trust these hoes, say they love you, when you know they don’t

 
 
 

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!