Orienteringsdag

Och så var den här, dommedagen. Är det något jag verkligen inte gillar så är det orientering. Det är jobbigt, det är tråkigt och det är helt enkelt inte min grej. Idag var jag och alla andra 9or på våran skola tvugna att cykla ut till skanvik, vilket nästan var tillräckligt jobbigt. Väl där fick man välja en karta, Emma, Hanna och Lisa var smarta nog att ta samma men jag tog en egen - dåligt val. De två första kontrollerna gick bra, letade efter den 3dje  i kanske en halvtimme (okej det är att överdriva, men lång tid iallafall) innan jag kom på att Helena sagt vid starten att den inte fanns. 5an och 6an gick också rätt så bra och sen till sista kontrollen fick jag den brillianta idéen att gena genom skogen. Sagt och gjort tog jag löpet rakt genom skogen som var stenig, igenväxt, träskig och allmänt hemsk. Ska inte ens tala om hur många gånger jag ramlade. Kanske 1 meter från den sista kontrollen tar jag och drar en sjukt fin vurpa och slår ansiktet rätt i en trästock på marken (dvs sjukt snygg faceplant). Gick i mål på säkert sämsta tiden i världshistorien men tog iallafall alla kontroller. Blåmärken och lera i ansiktet har ingen dött av. När jag cyklat hem igen gav jag mig själv tröstpris för sämst genomförda orienteringen någonsin med både mcdonaldsmat och godis. Så välförtjänt.
Imorgon väntas det muntligt mattenationella och sen kör vi de allra sista nationellaproven (SO) på torsdag och fredag. Religion för min del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!