1129

Fytusan vad tiden går undan, på måndag är det 1 december och det känns som igår vi började gymnasiet.
Denna veckan har min mamma varit i Stockholm tis-tor så jag har haft världens bästa kille här och haft två allt för bra dagar. Igår träffades vi även och åt på ginger efter hans träning. Idag är det lördag, pappa kommer hit om några minuter för att hjälpa mig med matten eftersom jag inte fattar någonting och vi har prov på torsdag. Ikväll ska jag troligtvis träffa lite goa kompisar eller Philip, vi får se. Imorgon är det även julskyltning nere på stan och jag ska jobba ihop lite pengar nu inför jul så kom och ät macka hos mig. :-)
Har faktiskt fått ganska många timmar nu i November att jobba på helgerna och även rätt mycket nu på jullovet och det är jag så himla glad för för nu kan jag köpa fina julklappar till både kompisar, Philip och familj!

BLACK FRIDAY SHOPPING

Nelly, 499:-, passade även på att beställa en ny mascara från Wet N' Wild.

I miss missing you now and then


Mockingjay part 1

Tisdag, härlig sovmorgon och snart nattbio på hungergames.
Cyklade hem från skolan barfota i nollgradigt spöregn för att rädda mina ovattentåliga skor, äkta hjälte. Snart ska jag och mamma äta middag, bara vi hemma eftersom min syster flyttade till Gamleby i helgen (värsta ni hört ellerhur, men det är för en bra sak). Efter maten kommer Lisa och Wilma till mig så ska vi titta Paradise och vid 24 inatt börjar hungerspelen - mockingjay part 1 men en massa goa tjejer, ska bli hur kul och mysigt som helst!
♥♥♥

FEMINIST


CC-fest


1107

Idag är en sjukt bra fredag. Fick ett sms imorse där det stod att min tyska var inställd, så hade bara en lektion. Innan jag åkte till skolan tittade jag förbi Ludvigsborgsskolan och träffade Philip ett tag. Sen gick jag då i skolan från 12:00 till 13:10 vilket har varit himla skönt! Nu har jag precis pasta och köttbullar, ska sätta mig och titta senaste vamp-avsnittet och ladda upp inför kvällen, då står CC-fest på schemat!!

Tillåt mig att dö


2 November

Vart försvann sommaren? November? Ärligt???
Har haft ett jättebra höstlov, börjat tänka återigen på hur fort tiden går, hur snart jag kommer va gammal och att jag kommer dö snart. Typ.
Philip har varit iväg på tv-pucken så jag har varit hemma, varit i Linköping med familjen, jobbat tre dagar (gjort giant sub), träffat massa fina vänner och fått hem skolkatalogen. Alltså måste bara ta upp detta, är det bara jag eller ser man alltid för glad eller för arg ut? I mitt fall brukar det vara det förstnämnda men inte i år inte, i år ser det ut som jag ska mörda någon. Yepp.

Hey Dolly

"Jag plockar upp mit manifest, gömmer det i jungru Marias kjolar och tänder på. Kyrkan står i lågor och vi går hem till mig och dricker glögg. Från mitt balkongfönster kan vi se elden.
Jag vet naturligtvis att det inte brinner. Jag vet att jag inte tände på, att allting jag ser inte händer i strikt objektiv mening. Men vi kan väl låtsas. Det här är ingen chick flick, det här är verkligheten och den slickar himlen med orangea lågor. Låtsas att ni ser det flammande ljuset från elden. Det är ju så smärtsamt vackert.
Det är inte det att det inte är ett vackert liv. Sartre och Mårten och alla andra depprövar kan go fuck themselfs.
Det finns ett ljus som aldrig brinner ut. En liten metallicficklampa i bröstet på varenda människa."

Jag menar, hur skriver man ens en läslogg på det här? Citatdelen, fine. Men en analys och fördjupning, men lääääägg aaaaaaaaaaaaav känner jag. Så här sitter jag, fast i pluggandet som liksom fastnat helt och hållet, med en rabattkupong på hemmakvällsgodis bredvid mig som skriker efter att bli använd och ett hjärta som skriker efter att få träffa sin prins. Hey Emma. Jag borde absolut skriva en egen bok.
 

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!