1027

Höstlov. MÅL.
Eller ja, nästan iallafall. Har jobbat på som tusan i skolan under dessa första veckor och jag är så jäkla stolt över mig själv. Har sovit med Philip tre nätter i sträck nu i helgen och spenderat sjukt många timmar i ishallen och tittat på hans matcher. Igår gick även jag, Lisa och Vilma på isen med killarna vilket var hur roligt som helst! Imorgon drar jag och familjen till Linköping om jag inte har helt fel där de vankas shopping. Resterande dagar av veckan kommer jag jobba lite och även plugga (nu blev ni suprised mina vänner, det vet jag!). Nu ska jag spendera dagen i sängen med en massa serietittande, så himla skönt för jag är så jäkla trött!!!

Samhällsfesten 14

 


'Cause lately I've been scared of even thinking 'bout where we are


Världens finaste ängel

 
Älskade fina farfar, 3 år spenderade på denna jord utan dig har varit alldeles för länge. Vill fortfarande liksom inte förstå att du inte finns kvar här längre, inte ens efter 3 år kan jag släppa taget om dig. Du har alltid varit och kommer alltid att vara den personen jag ser upp till mest av alla, förstår inte hur en människa någonsin skulle kunna vara lika godhjärtad och snäll som du. Orättvisa värld, förtjänade någon att vara kvar så var det du.
Saknar dig så det gör ont och älskar dig så otroligt mycket.
FUCK CANCER.

1016

Är det bara jag som tänkt på att tiden går alldeles för fort? Har snart spenderat mina dagar i 2 hela månader på gymnasiet, det är helt sjukt. Trivs så jäkla bra, verkligen älskar min klass.
Min vecka har bestått av alldeles för mycket juridiksplugg (som gick förvånadsvärt bra) och alldeles för mycket tankar. Är oktober en såndär tankemånad eller är det bara mig det är fel på? Finns det någon off-knapp liksom? Behöver verkligen den isånnafall, specielt de senaste dagarna, hjärnan har gått helt jävla crazy om nätterna och jag har knappt fått någon sömn alls.

'Cause if I get burnt I'ma show you what it's like to hurt, 'cause I've been treated like dirt before you

 
 
 
Hatar allt.

You're the one that I love, and I'm saying goodbye


1005

Har råkat trilla in i en såndär himla rolig period i livet igen, när mina tankar kör över mig varenda kväll (gärna ibland på dagarna också), allt är sådär upp och ner, humöret är antingen uppe i taket eller nere i golvet och jag nästan hatar och stör mig på precis allt och alla. Förutom det så försöker jag pressa migsjälv till mitt yttersta i skolan och vill göra allting sådär jättebra på alla prov.
Känner att detta kommer bli en jättejobbig vecka, vill egentligen bara ligga i min säng, titta upp i taket och lyssna på deppig musik. Det är var jag vill.
 
Igår hade jag mina allt för bra tjejer, Lisa, Emma, Elin och Frida hemma hos mig och jag bjöd på massor utav nybakade bullar eftersom det var kanelbullensdag. Blev ett par jättebra timmar fyllda med prat och skratt, precis vad jag behövde. På kvällen var även Philip här ett tag och när han gick bänkade jag mig i sängen och tittade på det senaste Vampire Diaries avsnittet då tårarna bara sprutade ur ögonen ända tills jag somnade.
Idag har jag spenderat min dag framför skrivbordet med matteplugg och även lite svenskaplugg. Har nämligen svenskaprov på torsdag och sen tyskaprov på fredag. Inte nog med det är det också min första gymnasiefest på fredag, samhällsfesten. Ser fram emot det som bara den.

Älskade EK14A

♥♥♥

BLUE OCEAN V19


Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!