This is it


Farmor 80 år

Trots att jag varken kan le eller ha normalt uppspärrade ögon på sånnahär bilder så kan ni få tadel utav denna iallafall. Nu är jag hemma!

Fredagstankar

Imorgon ska jag åka till min favoritplats på jorden. Imorgon åker jag med familjen till Västerås för att fira farmor som fyllt 80 år. Imorgon ska jag träffa hela tjocka släkten på min pappas sida och förhoppningsvis ha det hur trevligt som helst. Men det är inte komplett ändå. Imorgon kommer vara kul, men även så himla jobbig. Imorgon kommer det saknas en person, som jag (och alla andra) skulle vilja ha där så himla mycket.
Farfar, ord kan inte beskriva hur ledsen jag är över att du inte är här längre och att du inte kommer vara med oss imorgon. Jag saknar dig så himla mycket, min finaste ängel.
♥♥♥♥

Måndagslycka

Jag är sådär himla glad idag. Eller iallafall just nu. Efter skolan som slutade vid 13:50 idag cyklade jag hem och gjorde chokladbollar som blev allt för perfekta, efter det har jag sprungit runt i lägenheten, sjungit och dansat. Är bara en sån himla bra dag idag!! Har fått nytt asbra schema, har beställt klänning inför helgen och ååååh så lycklig bara! Imorgon har jag as usual en underbar sovmorgon och börjar 12:30 så ikväll ska jag sitta uppe, titta paradise hotel och mosa i mig chokladbollar. Låter alldeles för bra.

Val 2014

Val idag och jag är so excited. Tycker det är så himla roligt att titta på debatter osv.
Iallafall. Igår hade jag egentligen tänkt att spendera kvällen hemma men istället träffade jag Lisa och Frida på Willys där vi köpte massa gott och sen åkte vi hem till Lisa där vi tittade på två filmer. Somnade runt 2 inatt och nu har jag precis ätit frukost. Idag får jag se om jag ska iväg och träna, annars tror jag att jag ska träffa Philip som jag inte sett på ett tag nu, ska tvinga han att se valvakan med mig. :-)

Sommarlov 2014

Världens bästa vänner, världens bästa sommarlov.


0911

Snart har tre veckor på gymnasiet passerat och fytusan så fort det har gått. Första inlämningen sker på fredag och jag måste faktiskt säga att det inte alls har varit allt för ansträngande att börja gymnasiet (och ja, jag vet att jag lär ångra mig). Har en himla bra klass nu efter lite byten hit och dit. Lärarna och schemat är inget jag kan klaga på heller, trivs väldigt bra helt enkelt! Har även kommit till rätta med en dator ifrån skolan också, så nu går det snabbt och bra att "anteckna" på datorn istället.
Bortsett från skolan så har jag så smått börjat träna igen och försöker äta nyttigt (svårt när caffeterian har universums godaste kärleksmums) men jag gör så gott jag kan.
Har egentligen ingenting att blogga om men fick mig ett slag på armen av Wilma som krävde en förbättring på den fronten (bloggningen alltså). Men utav er få som är kvar här, om de är något ni vill att jag ska skriva om/vill veta så är det bara att slänga in en kommentar för så himla intressant är inte mitt liv för tillfället då det egentligen bara består av att äta, gå i skolan, träna och sova.

Robin Lukovic


Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!