0911

Snart har tre veckor på gymnasiet passerat och fytusan så fort det har gått. Första inlämningen sker på fredag och jag måste faktiskt säga att det inte alls har varit allt för ansträngande att börja gymnasiet (och ja, jag vet att jag lär ångra mig). Har en himla bra klass nu efter lite byten hit och dit. Lärarna och schemat är inget jag kan klaga på heller, trivs väldigt bra helt enkelt! Har även kommit till rätta med en dator ifrån skolan också, så nu går det snabbt och bra att "anteckna" på datorn istället.
Bortsett från skolan så har jag så smått börjat träna igen och försöker äta nyttigt (svårt när caffeterian har universums godaste kärleksmums) men jag gör så gott jag kan.
Har egentligen ingenting att blogga om men fick mig ett slag på armen av Wilma som krävde en förbättring på den fronten (bloggningen alltså). Men utav er få som är kvar här, om de är något ni vill att jag ska skriva om/vill veta så är det bara att slänga in en kommentar för så himla intressant är inte mitt liv för tillfället då det egentligen bara består av att äta, gå i skolan, träna och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!