Fredagstankar

Imorgon ska jag åka till min favoritplats på jorden. Imorgon åker jag med familjen till Västerås för att fira farmor som fyllt 80 år. Imorgon ska jag träffa hela tjocka släkten på min pappas sida och förhoppningsvis ha det hur trevligt som helst. Men det är inte komplett ändå. Imorgon kommer vara kul, men även så himla jobbig. Imorgon kommer det saknas en person, som jag (och alla andra) skulle vilja ha där så himla mycket.
Farfar, ord kan inte beskriva hur ledsen jag är över att du inte är här längre och att du inte kommer vara med oss imorgon. Jag saknar dig så himla mycket, min finaste ängel.
♥♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Fridzz

Finaste emma <333

Svar: <3<3<3<3
Emma Wiesel

2014-09-20 @ 04:56:17
Postat av: Jenny

Åh började typ gråta när jag läste det här inlägget Emma. Är sent ute men ställer gärna upp om du behöver prata! Att mista någon betydelsefull gör så jäkla ont <3!

Svar: <3<3<3<3<3<3
Emma Wiesel

2014-10-11 @ 19:06:27
URL: http://jennyorginal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!